Vi var uppe med tuppen, så taggade på att gå ut och se oss omkring med Abbe. Helt mörkt ute. 

Vi möttes av en  stjärnbeströdd himmel ovanför oss, över bergen låg strimmor av moln.

12,7 grader varmt och ingen vind. Vi vandrade ner mot havet. Eftersom de sparar på ström här i Spanien så var inte gatlyktorna tända och vi hade glömt våra pannlampor hemma i vår iver, så efter 30 minuter vände vi tillbaka hem för att äta frukost. 


Sedan var det dags för en ny tur ner till havet. Abbe var så lycklig och sprang runt och busade, försökte skoja med vågorna. Hela vägen ner till havet kunde han springa lös och leka.


På EM fixade Ronny, tack vare Maria i receptionen,  en spansk gasoltub nere i byn hos Pepe på Casa Pepelina. De är otroligt hjälpsamma och vänliga här. Under tiden passade jag på att möblera om i alla skåpen  i husvagnen. Allt på sin plats nu när vi ska ligga stilla. 


Igår när jag pratade med vår son Andreas sa han: -mamma har ni det bra? -är det inte skönt att slippa allt städande och trädgård och alla måsten. -Det är ju så det ska va.


Ja, det är så det ska va,,,,,Det är så skönt att både Andreas och Lotta vill att vi ska ha det bra, att vi skulle göra denna resan och önskar oss allt gott, så omtänksamma och fina.


Idag har det varit lite moln, lite sol och 21 grader varmt. 

Vi har vandrat runt som vandrande pinnar hela dagen för att utforska omgivningarna.


Det har varit en riktigt fin Abbe dag. ❤️ Nu tar han igen sig och sover i sin alldeles egna solstol.